Percussiebrekers

De Prisec ™ -percussiebreker van Sandvik zorgt voor een revolutie in de prestaties en veelzijdigheid bij het breken. Verkrijgbaar in een open of gesloten circuit, de QI Mobile impact-serie biedt ongeëvenaarde niveaus van controle, flexibiliteit en productiviteit in recycling en steengroeven.

Dit unieke concept, maakt het mogelijk dat één enkele breker in primaire of secundaire modus werkt, afhankelijk van uw behoeften.
Om onze productiviteit en efficiëntie te maximaliseren, beschikken al onze percussiebrekers over functies die de doorvoer optimaliseren en het lekkages minimaliseren. Ze maken gebruik van een direct drive-systeem voor optimale brandstofefficiëntie en lage bedrijfskosten, en bevatten een aantal gebruiksvriendelijke functies. Dit zorgt ervoor dat ze eenvoudig te bedienen zijn en eenvoudig te onderhouden zijn.

De nazeef optie die beschikbaar is op onze machine is ontworpen om de productiviteit en winstgevendheid te maximaliseren, dit door een single of dubbel deck zeef met 2 apart aangedreven zeefboxen waardoor producten van nauwkeurige grootte klaar voor onmiddellijk gebruik worden aangeboden.